Energie Energie

Zonnecellen tot 12% meer rendement

Solarparts biedt hoog rendement PERC zonnecellen die ook nog eens een hogere opbrengst hebben bij lage lichtintensiteit. Juist voor toepassingen waarbij de energievoorziening ook in de wintermaanden op peil moet zijn is dit een uitkomst.
PERC staat voor Passivated Emitter and Rear Cell, deze technologie definieert een gemodificeerde zonnecel architectuur dan de standard mono- en polykristallijne opbouw. Er is een extra laag tegen de achterzijde van de cel waarmee een deel van lichtinstraling kan weerkaatsen om alsnog in elektrische energie omgezet te worden. Het rendement ligt 6 tot 12% boven conventionele cellen.

Solarparts heeft naast een reeks standaard grote zonnepanelen, ook veel kleinere panelen in afwijkende vormen en uitvoeringen zodat deze passen in outdoor en indoor elektronica toepassingen, waaronder glaspanelen met- en zonder frame; kunststof Makrolon panelen, panelen met een aluminium, RVS of kunststof onderplaat, semi flexibel, PET & epoxy modules.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.