Auto-ID Auto-ID Auto-ID Auto ID Auto ID Auto ID

Universele scanner: RFID en barcode in één

Toegangscontrole vindt veelal plaats met RFID of met barcodes. Voor tijdelijke registratie worden vaker barcodes en QR codes ingezet, zowel geprint als op smart phones. Idtronic heeft voor beide toepassingen de ID IDENT 1000 ontwikkeld. Deze scanunit combineert HF RFID technologie met 1D en 2D barcode. De unit kan worden geleverd met een Wiegand 16/34, RS485, RS232 of (mini)USB aansluiting, optioneel is TCP/IP ook mogelijk.
Met eenvoudige instelsoftware kunnen de functies van de unit worden aangepast zoals IP settings, HID settings, kaartnummer-formaat en eventuele linefeed.

Door de geringe inbouwafmetingen van 7,1×7,1×3,4 cm is de unit voor veel toepassingen te gebruiken. Het scherm is voorzien van gehard glas.

De ID IDENT 1000 gebruikt bij het scannen van barcodes interne verlichting waardoor een externe lichtbron niet nodig is. Met een rode en groene led de status van het scannen weergegeven.

Idtronic biedt met de ID IDENT 1000 een universele oplossing voor alle toegangsvraagstukken.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.