Thermal management

Uitstekende thermische overdracht met weinig aandrukkracht

Zachte thermisch geleidende pads zorgen bij beperkte aandrukkracht al voor uitstekende thermische overdracht.THERM-A-GAP HCS10 en de THERM-A-GAP 5XX serie van Parker Chomerics conformeren geheel naar de raakvlakken en drukken, bij slechts een beperkte aandrukkracht, de nog aanwezige luchtbelletjes tussen de raakvlakken naar buiten. Zo kunnen meerdere componenten met slechts één pad worden gekoeld of kunnen grotere toleranties worden opgevangen wanneer er bijvoorbeeld naar een behuizing wordt gekoeld.

 De materialen kunnen geleverd worden op een drager van glasfiber of aluminium waarvan de laatste ook beschikbaar is met een plaklaag. Het materiaal is van zichzelf al enigszins kleverig wat het toepassen erg eenvoudig maakt.

 Typisch zijn deze materialen terug te vinden in telecommunicatieapparatuur, consumentenelektronica, automotive,ruimte- en luchtvaart, (LED)verlichting, vermogenselektronica,mobiele apparaten en overal waar een overschot aan warmte gecontroleerd en maximaal afgevoerd dient te worden. 

INFORMATIE CHO92

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.