Led-accessoires

Stroombegrenzer voor leddrivers

Het beperken van de inschakelstroom is van cruciaal belang om ongewenste uitschakeling van de zekeringsautomaten te voorkomen wanneer een verlichtingskring met meerdere LED-drivers wordt ingeschakeld. Op dat moment worden de condensatoren in de LED-drivers gelijktijdig opgeladen, wat kan resulteren in kortstondige stroompiek die hoger is dan tijdens normaal bedrijf. Dit probleem wordt doorgaans opgelost door het gebruik van soft-start circuits, die de inschakelstroom beperken en stroompieken vermijden.

Een kant-en-klare oplossing hiervoor is de ESG6 van Block. Deze zal bij het inschakelen van de drivers de stroom beperken tot 16A. Bovendien is de ESG6 uitgerust met een variabele tijdsbegrenzing en een geïntegreerde temperatuurbeveiliging. Daarbij is het ingangscircuit beschermd met een en een geïntegreerde temperatuurzekering. De ESG6 zit in een DIN-rail waardoor deze eenvoudig te monteren is in de meterkast. Ook zijn er stekker en tafelmodellen leverbaar.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.