Auto-ID Auto-ID Auto ID Auto ID

RFID en barcode labels zo sterk als een hard-tag

AXEM Technology, een vooruitstrevende producent van RFID tags en labels biedt voor het beschermen van labels in industriële omgevingen Protect+. Dit is een flexibele beschermende folie met een extreem versterkte lijmlaag. Het is ontwikkeld voor de ruimtevaart, maar nu ook beschikbaar voor industriële toepassingen.

Protect+ is geschikt voor outdoor gebruik en bestand tegen hogedruk stoomreinigers, UV straling, chemische middelen, olie en gassen: er zal hooguit een kleine verkleuring van het kunststof optreden, maar de werking blijft behouden.

Standaard is Protect+ beschikbaar in de afmetingen 30x15mm, 55x15mm, 70x30mm en 95x22mm, deze afmetingen zijn gebaseerd op Axem’s standaard Platina RFID labels, echter zijn klant-specifieke afmetingen ook mogelijk.

Toepassingen zijn het identificeren van gereedschappen, vaar- en voertuigen, voor taggen van verkeersborden, straatverlichting en mobiele afzettingen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.