Powerleds

Retrofit ledstrip support duurzaam design

Om de life cycle van armaturen te verlengen dan wel hergebruik te stimuleren heeft Fulham de VMU serie led engines geïntroduceerd. Met deze serie kun je eenvoudig de defecte lichtbron in een bestaande lineair armatuur vervangen door een LED-stripmodule, zonder de noodzaak van extra koeling. Maar ook nieuwe armaturen kunnen af-fabriek uitgerust worden met deze efficiënte en duurzame LED-engines.
Dit ondersteund een duurzaam design en voldoet aan de principes van de circulaire economie.
De VMU-serie LED-strips van Fulham zijn bijzonder platte en efficiënte LED-strips met een geëxtrudeerd aluminium profiel als basis. Dit zorgt voor een uitstekend thermisch beheer, waardoor extra koelmaatregelen overbodig zijn.

De serie is beschikbaar in zes verschillende lengtevarianten, variërend van 14 cm tot 147 cm.

De toegepaste SMD-leds hebben een bijzonder hoog rendement, zelfs boven de 200 lumen per watt. De standaard lichtopbrengst voor een 14cm LED-strip bij 4000K met een CRI van 80 bedraagt ruim 1500 lumen. De langste variant van 147cm levert zelfs 14.699 lumen bij 1400mA.

De levensduur bij een temperatuur van 105°C bedraagt L70% > 60.000 uur en L90% = 40.000 uur.

Deze 3 SDCM (Standard Deviation Color Matching) module is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, en aangepaste klantspecifieke uitvoeringen zijn mogelijk bij bepaalde hoeveelheden.

Optioneel is een diffuse lens beschikbaar die eenvoudig kan worden bevestigd. De bijgeleverde afdekkapjes voor beide zijkanten maken het geheel compleet.

De VMU-serie LED-strips vinden toepassing in lineaire verlichting, maar worden ook gebruikt in industriële machines, bij slagboomverlichting en voor vision-toepassingen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.