Interconnect EMC, RFI

Retrofit filter op bestaande connectoren

Achteraf EMI filtering toevoegen aan een bestaande applicatie kan een grote uitdaging zijn. Grote omvangrijke adapters, gefilterde connectoren en traditionele EMI filters nemen veel ruimte in beslag.
EDAC heeft een oplossing in de vorm van retro-fit filtering; bestaande connectoren kunnen achteraf worden voorzien van een filter, wat eenvoudig in de bestaande connector wordt geplaatst. Afhankelijk van de benodigde filtering, wordt een siliconen insert voorzien van de benodigde componenten, waarna deze in de male header wordt geschoven. Door de female connector vervolgens in het tegendeel te steken wordt de siliconen insert dieper in de connector geschoven.

De filtering vindt hiermee plaats buiten de behuizing wat veel EMI problemen voorkomt.
Naast filtering kan ook een doorverbinding tussen pinnen of tussen pinnen en de GND van de connector worden gerealiseerd. De siliconen insert voegt nauwelijks gewicht toe aan de applicatie en is nagenoeg onzichtbaar.

INFORMATIE EDA53

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.