Energie

Predictive maintanance functies in remenergie modules

De DC Link buffer modules Pxt, bieden actief energiebeheer voor servo- en frequentieregelaars. Deze beschikken nu over een nieuwe functie: bewaking van de opslagcapaciteit tijdens bedrijf.
Deze parametreerbare functie biedt permanente capaciteitsbewaking van condensatorbank. Er wordt een waarschuwingen gegeven wanneer een vooraf gedefinieerde minimale capaciteitswaarde wordt bereikt. Dit gebeurt ofwel via een LED-display op het apparaat, via een digitale uitgang of een melding via een veldbus. Dit zorgt ervoor dat de bruikbare energiehoeveelheid van de Koch Pxt-units gedurende de gebruiksduur altijd voldoende is voor de beoogde toepassing of al in een vroeg stadium wordt gewezen op predictive maintance.Meer beschikbaar vermogen, een stabieler energienetwerk, een veilige snellere werking van de machine, tegelijkertijd een langere levensduur en vervolgens een nog lager energieverbruik van de elektrische aandrijftechniek zijn de kerneigenschappen die de actieve energiemanagement-modules Pxt van Koch.
De productfamilie is ook goedgekeurd volgens de UL- en CSA-normen, dit is een vereenvoudigde toegang voor wereldwijd gebruik.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.