PCB componenten

Microschakelaar met geïntegreerde diagnostiek

Panasonic introduceert de IP67 ASQMR-schakelaar met op weerstanden gebaseerde detectie van storingsmodi. De nieuwe diagnostische ASQMR microschakelaar bevat twee chipweerstanden als spanningsdeler. Hiermee kan kabelbreuk of kortsluiting gedetecteerd worden en daarmee kan voorkomen worden dat een storing ontstaat die mogelijk ernstige schade veroorzaakt. Door verschillende uitgangsspanningsniveaus in te stellen voor normale versus storingsmodus, wordt een storing herkent.
De ASQMR is de meest compacte, met weerstand uitgeruste schakelaar, die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Een opbouw met dubbele schuifcontacten zorgt voor een uitstekende bestendigheid voor schokken en trillingen. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk met soldeerpennen, vorkklemmen of met losse aders. Een reeks hendels vergemakkelijkt de inzetbaarheid in een scala aan toepassingen, waaronder detectie van slotvergrendelingen van deuren of kleppen in auto’s tot industriële nood- en veiligheidsvoorzieningen of detectie in smart-home- of gebouwautomatisering.  

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.