Thermal management

Licht gewicht koellichaam voor grote vermogens

Met de HB-WHP-0700-B heeft Furukawa maar een 0,7kg wegend koellichaam, om een high bay met een 150 ~ 180W COB led te koelen. Dat is ongeveer het halve gewicht in vergelijking met conventionele aluminium giet of extrusie profielen. Met afmetingen 173x176mm en een dikte van 61mm is het een vlakke module waarmee de designer meer vrijheid heeft om een esthetisch armatuur te ontwikkelen. 

De matzwarte HYC serie koellichamen zijn standaard al weersbestendig en bestaan uit aluminium koelvinnen met geïntegreerde koperen heatpipes om de warmte te verspreiden. Daarmee worden de hoogste thermische specificaties gehaald zonder massa / gewicht toe te voegen en zonder het gebruik van ventilatoren. 

De koellichamen met heatpipe kunnen in alle oriëntaties gebruikt worden, zelfs verticaal en onderste boven als flood light maar dan met een kleine afname van het koelvermogen. Voor zwaardere uitvoeringen tot 300W biedt Furukawa een alternatief van maar 1kg, terwijl passief koelen zelf gaat tot 500W. 

INFORMATIE FUR75

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.