Power

Leddriver met geïntegreerde noodunit

Fulham heeft recent een nieuwe Europese “all-in-one” noodverlichting LED driver gepresenteerd. De behuizing bevat zowel een LED driver als een Lithium batterij voor de back-up voeding en een batterijlader. Een maandelijkse of jaarlijkse zelftest functie is geïntegreerd conform de laatste EU normen. 

Deze nood LED driver voldoet aan alle relevante Europese standaarden zoals o.a. ENEC en daarmee is de nieuwe Fulham HotSpot Plus een uitkomst voor lichtfabrikanten die hiermee een complete gekwalificeerde noodverlichting oplossing kunnen aanbieden. Door de “all-in-one” oplossing is het aansluiten eenvoudig en is de verlichtingsarmatuur tevens een noodverlichting geworden, zonder toevoeging van een extra lichtbron die alleen maar gebruikt wordt tijdens de noodsituaties. 

De HotSpot Plus bestaat uit een extreem compacte behuizing met een dimbare LED driver van 45W en een geïntegreerde, vervangbare LiFePO4 batterij. Door de ingebouwde trekontlasting mag deze driver los boven het plafond worden geplaatst. De dubbele connectoren zorgen voor de simpele montage waarbij de netspanning eenvoudig door te lussen is. 

De HotSpot Plus heeft een geïntegreerde, vervangbare LiFePO4 batterij en de noodvoeding is te instelbaar tussen 1W/540 minuten en 6W/90 minuten brandtijd. De LED driver is in stappen van 1 mA programmeerbaar tussen 250 en 1400mA met een eenvoudige handheld programmeer tool. 

De HotSpot Plus is een compacte, eenvoudig te installeren unit en met een garantie van 5 jaar voor zowel de driver als de batterij biedt deze kwaliteitsdriver veel perspectief voor de toekomst. 

INFORMATIE FUL17

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.