Schakelen & sturen

Klein vlak veiligheidsrelais

Klein, vlak, niet hoger dan 7,8 millimeter, het SFM-veiligheidsrelais met gedwongen contacten, bespaart ruimte op de printplaat, beperkt bekabeling ten opzichte van een DIN-rail-module tot het minimale en voldoet aan de benodigde EN61810-3 normering. De SFM is ook verkrijgbaar als through-hole-reflow-uitvoering voor automatische bestucking.

Deze veiligheidsrelais behoren tot de kleinste op de markt, zodat ze te gebruiken zijn ín een applicatie in plaats van apart ernaast geplaatst.

Omdat elk relais slechts één maak- en één verbreekcontact heeft, is de oorzaak van een foutconditie snel gevonden. Dat maakt de SFM in tegenstelling tot meerpolige relais ideaal in een modulaire opzet. Bovendien is de SFM zeer energiezuinig, met een houdbelasting van maar 100mW. De toepassingen kunnen heel divers zijn, als veiligheidsrelais in industriële machines, roltrappen, bewaking voor treindeur, toegangscontrole etc.

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.