Power

Internationale één fase DC voeding

Universele en internationaal toepasbare 24Vdc voedingen moeten uitdagende omgevingscondities aan kunnen op het gebied van temperatuurbereik, schokken en trillingen, netschommelingen en hoogenergetische overspanningspulsen. Hiervoor heeft Block de Power Compact Champ (PCC) serie DC voedingen ontwikkeld, met de kernfunctionaliteit van een voeding als focus: betrouwbaar voeding bieden met een lange levensduur. 

De PCC komt in vier uitvoeringen 5A, 10A,20A en 40A. Allen hebben 150% power boost voor 5 seconden en 110% permanente vermogensreserve. Hierdoor is het over-dimensioneren van de voeding niet nodig en blijft er voldoende vermogen om MCB’s te laten uitschakelen bij een kortsluiting.

De PCC 24Vdc voeding voldoet aan de laatste EMC eisen en heeft een efficiënte tot wel 94,3%. 

De metalen behuizing in een compacte bouwvorm herbergt nog veel meer functionaliteit, waaronder een breed ingangsbereik van 85-264Vac en 90-374Vdc.
De werktemperatuur is -25°C tot +70°C en zelfs -40°C tot een hoogte van 5000m.

De beschermingsgraad is typisch het dubbele van de standaard waarde: 4kV en overspanningscategorie III.

Met deze nieuwe PCC serie biedt Block een duurzame universele en robuuste 24Vdc voedingsoplossing voor wereldwijde toepassing.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.