Thermisch management Thermisch management Thermal management Thermal management

Innovatief high performance koelprofiel

Seifert Electronic heeft de gepatenteerde high performance Vario serie, waarmee er veel meer koelcapaciteit beschikbaar is per volume. Dit vin-koelprofiel wordt opgebouwd uit losse lamellen die met een rilverbinding in de fabriek in elkaar geperst worden. Door het profiel op te bouwen uit losse vinnen kan het effectieve koel-oppervlak sterk vergroot worden ten opzichte van standaard extrusie-profielen.  Daarbij zijn uitzonderlijk veel afmetingen maakbaar.

Als de vinnen aan elkaar geperst zijn is er een vlakke basis waarop het te koelen component gemonteerd kan worden. Hiervoor kan de basis voorzien worden van de benodigde montagegaten.

Er zijn lamellen in een dubbele uitvoering van 62,5mm, 84,8mm, 92,5mm en 117mm hoogte en een enkele uitvoering in 75,5mm hoogte. De lengte kan gezaagd tussen de 50mm en maximaal 500mm,   terwijl de geperste breedte kan variëren van 50mm tot maximaal 350mm kan zijn.

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.