Interconnect

Industrie 4.0 fiber bekabeling

Het Fiber-optic-M12 systeem van Ratioplast is een dataconvertor van koper naar glasvezel. Hierdoor ontstaat er een galvanische scheiding in industriele M12-ethernet netwerken tussen de verschillende devices. Een galvanische scheiding is wenselijk om de betrouwbaarheid te verhogen en uitval door bliksem, transienten en andere elektrische pieken te vermijden. 

Door de gestandaardiseerde DIN61754-27 koppeling en de uitstekende optische en mechanische karakteristieken is deze robuuste switch bijzonder geschikt voor industriële omgevingen. Omdat de aderparen in de connector door een verende huls wordt afgeschermd wordt slijtage en beschadiging tot een minimum beperkt. Ook verzorgt de verende aansluiting een optimale koppeling tussen de connector en het tegendeel. 

Het Fiber-optic-M12 systeem is beschikbaar met 2,5mm hulzen voor Polymer Optical Fiber (POF) maar ook voor PCF -en multimode glasvezel. 

INFORMATIE RAT70

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.