Interconnect

Hoge stroom laadcontact

PTR heeft een testprobe ontwikkeld die stromen kan meten tot 400A. Maar door de verende mechanische samenstelling, voldoet de HSK5455 ook aan de belangrijkste eisen van een high-end batterijlaadcontact.
In bewegende applicaties kunnen trillingen en dwarskrachten optreden, die door de verende contacten opgevangen kunnen worden. Nu is een permanent contact gewaarborgd.

De HSK 5455 is ontworpen voor een continue stroom tot 400A. De contactpin is geschikt voor het contacteren van zowel zachte solder tabs, harde batterijcontacten maar ook ideaal voor stroomrails. Door het gebruik van hoogwaardige materialen als zilver en koper, is er een lage contactweerstand van maar ≤ 0,2mΩ bereikt. De HSK is verrassend compact: 61,9mm x Ø 14mm.

Met name fabrikanten en toeleveranciers in het EV-segment, stellen hoge eisen aan de contacten die in hun voedings- en testsystemen zijn opgenomen.
PTR kan met de HSK 5455 daar een waardevolle toevoeging bieden.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.