Auto-ID

Gecombineerde barcode & UHF RFID scanner

De AX’UP scanner is door AXEM Technology ontwikkeld om met één device 1D/2D barcodes en UHF RFID tags te kunnen scannen. Hiermee is een migratie van barcode naar RFID eenvoudig uit te voeren zonder dubbele hardware te hoeven gebruiken. Omdat de barcodescanner én de zelf ontwikkelde UHF antenne zich aan de voorzijde van de behuizing bevinden is de scanner erg gebruiksvriendelijk. Met twee knoppen kan de gewenste scan-actie worden geselecteerd. Afhankelijk van de RFID tag heeft de scanner een leesafstand tot ca. 2 meter.

De AX’UP is ontwikkeld met duurzaamheid als een van de uitgangspunten. AXEM garandeert dat reserveonderdelen nog minimaal 15 jaar beschikbaar zijn en de verschillende interne modules zoals het bijvoorbeeld het laadcircuit zijn als uitwisselbare piggy-bag uitgevoerd en daarme reparabel.De scanner is leverbaar met een rechte, gekrulde kabel of draadloos Bluetooth en is IP54.
Een SDK is vrij beschikbaar.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.