Power

Elektronische zekering met snelle trigger-eigenschappen

EasyB biedt voor elke toepassing de geschikte uitschakelkarakteristiek. Verschillende uitschakelkarakteristieken zijn nodig: er zijn verbruikers met hoge inschakelstromen zoals aandrijvingen, maar gevoelige apparatuur kan hierdoor juist beschadigen. Naast trage zekeringen en zekeringen met een ingebouwde stroombegrenzing, is er nu ook een snelle zekering die kortsluiting binnen 2ms uitschakelt. 

Alle verschillende karakteristieken kunnen eenvoudig binnen het EasyB systeem gecombineerd worden en daarmee exact aangepast worden aan de belasting. De nieuwe varianten met één kanaal of tweekanalen zijn UL508, UL2367 en 1A tot 4A NEC Class 2 gecertificeerd. Met de interne zekering die aangepast wordt aan de nominale stroom voldoen deze modulen ook aan de beveiliging volgens de EN60204-1. 

Van een basismodule om alleen de belasting te beveiligen tot aan een complete intelligente stroomverdeling met veldbussen of IO link-interface voor communicatie naar bovenliggende systemen.EasyB biedt al het noodzakelijke voor het opzetten van Industry 4.0 compatible systemen met conditiebewaking en predictive maintance. 

INFORMATIE BLO71

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.