Leddrivers Leddrivers

Compacte 1200W led-driver

Inventronics heeft een nieuwe serie 1200W LED-drivers met een een laag ingangsspanningsbereik van 176-305Vac. De EBM-1K2 serie heeft Dim-to-Off functionaliteit en is optimaal geschikt voor het bouwen van intelligente verlichtingssystemen met meerdere armaturen op één driver zoals UV-, horticulture en zwembadverlichting, maar voldoet ook in de behoefte aan grote vermogens zoals sportveld- en snelwegverlichting.

De auxiliary voeding van 12V-250mA is voor het voeden van sensoren en bedieningselementen of een koelfan voor de leds, waardoor de betrouwbaarheid aanzienlijk verbeterd en de levensduur wordt verlengd.

De efficientie is met 96% bijzonder hoog, terwijl de inschakelstroom erg laag is, waardoor er meerdere drivers op één groep geplaatst kunnen worden.

Er zijn drie modellen met een IP66/67 classificatie. De EBM serie heeft een berekende levensduur van 100.000uur bij Tc 70°C in combinatie met een ingebouwde overspanningsbeveiliging: 6 kV line-to-line en 10 kV line-to-earth maakt deze serie interessant voor veel toepassingen.  

Voor regio’s met een instabiele netspanning is er de “Input Under Voltage” (IUVP) en “Input Over Voltage” (IOVP) beveiliging.

De EBM-serie biedt gebruikers ook een volledig overzicht van de statusdiagnose van de driver om zo onderhoudskosten te verlagen, preventief onderhoud te plannen en assets te volgen. De digital dimming-functie wordt geïmplementeerd via Inventronics’ programmeersoftware.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.