Betrouwbaar DC schakelen

Solid state relais van Celduc zijn opgebouwd met een ingangcircuit, een schakelcircuit en een uitgaanscircuit. Qua functionaliteit zijn deze niet vergelijkbaar met reguliere mosfet-relais die enkel een schakelcircuit aan boord hebben. Het voordeel van een Celduc solid state relais is dat, naast veel hogere schakelvermogens, deze als één geheel getest is aan de industrienormen zoals CE, UL, UKCA, EAC etc.

Het DC PCB programma van Celduc bestaat uit twee families:

  • STD-SPD SLD
    SIL en DIL through-hole; in meerdere uitvoeringen: schakelspanning 0-60Vdc voor 2,5-5A stuurspanning 3-32Vdc of 12-30Vac/dc
  • SKLD
    SIL through-hole; in meerdere uitvoeringen: schakelspanning 7-36Vdc voor 8-10A stuurspanning 3-32Vdc; achterzijde voorzien van koelplaat om optioneel een opschuifbaar koellichaam te plaatsen of voor montage tegen koelplaat indien de warmte huishouding dat vereist

Andere niet-PCB uitvoeringen DC solid state relais series van Celduc gaan tot wel 1700Vdc en 150A.
Het bepalen van het juiste relais heeft meer variabelen dan enkel stroom en spanning. Omgevingstemperatuur, duty cycle en het soort belasting zijn van invloed op de juiste keuze.

Applicaties die langjarig, betrouwbaar, frequent en secuur moeten schakelen zijn het beste af met solid state relais van Celduc.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.