Auto-ID

Barcode scannen tot 140 cm

Newland heeft een nieuwe lange afstand OEM module: de N1-ER. Tot nu toe zijn er nagenoeg geen vergelijkbare OEM-module in de markt verkrijgbaar.

De nieuwe N1-ER is een scanengine in een compacte behuizing maar met een 6e generatie decoderchip met een vergroot scanbereik wat de prestaties uitzonderlijk maakt. Zelfs 1D en 2D barcodes van slechte kwaliteit worden goed herkend en barcodes die op een scherm getoond worden. De leesafstand loopt op tot maar liefst 1400mm, een laser spot maakt het richten op grote afstand eenvoudig. In combinatie met de extreem kleine vormfactor van 23,8×10,5x7mm en het lage stroomverbruik van 11,8mA in stand-by en 176mA tijdens gebruik is de N1-ER uniek.

De seriële interface naar achterliggende systemen kan uitgevoerd zijn met de stabiele en bewezen RS232 interface of in USB wat meer geschikt is voor grotere data rates. Er is een evaluation board beschikbaar.

De N1-ER opent een breed scala aan nieuwe mogelijkheden, vooral voor mobiele apparaten, betaalterminals, draagbare apparaten, toegangscontrole, scannen aan een lopende band, etc.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.