Power

24Vdc UPS met supercaps: betrouwbaar, gebruiksgemak en ruimte-efficiëntie

Met de nieuwe PC-0424-010-00 breidt Block zijn portfolio uit op het gebied van 24Vdc UPS-systemen. De modules combineren een directe (<1ms) en automatische omschakeling bij stroomuitval. De duurzame en onderhoudsvrije energieopslag is basis van 1kWs supercaps (EDLC’s) opgebouwd.

De overbruggingstijd varieert afhankelijk van de belasting. Bij een belasting van 1A kan deze oplopen tot 60 minuten, terwijl bij  de maximaal toelaatbare stroom van 20A een overbruggingstijd van ongeveer 2,5 seconden wordt gerealiseerd. Voor grotere vermogens of langere overbruggingstijd, kunnen meerdere units parallel geschakeld worden.
Het opladen van een leeg UPS buffer neemt ongeveer 1,5 minuut in beslag.

Met een breedte van slechts 55 mm op de DIN-rail en zonder noodzaak voor vrije ruimte aan de zijkanten, past de module gemakkelijk in diverse installaties.

Dankzij automatische detectie van de belasting en temperatuur is de bediening eenvoudig en zijn gebruikersinstellingen overbodig. Twee potentiaalvrije meldcontacten en 3 LED’s zorgen voor een duidelijke terugkoppeling van de bedrijfsstatus.

Block heeft naast deze UPS system ook voedingen en elektronische zekeringen met dezelfde bouwvorm om zo professionele en esthetische integratie aan te bieden.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.