Power

Vlakke automotive DC/DC converters

Door toepassing van Planar techniek is het Deutronic gelukt een zeer hoge vermogensdichtheid te creeëren bij de nieuwste generatie galvanisch gescheiden DC/DC converters. Het vlakke ontwerp met afmetingen van 200x180x24,2mm maakt het mogelijk de converter eenvoudig in een applicatie op te nemen. 

Naast de 150W en 450W uitvoeringen zijn er twee nieuwe zwaardere types uitgebracht om een stabiel DC boordnet te waarborgen in elektrische voertuigen. 

De DVC853 heeft een nominaal vermogen van 1100W maar kan4 seconden lang een power boost van 2200W leveren, terwijl de 1920W gespecificeerde DVC1903 kortstondig zelfs 3840W biedt Beide converters zijn uitgerust met een CAN interface volgenshet J1939 standaard. Hiermee worden parameters ingesteld en uitgelezen zoals de uitgangstroom, uitgangsspanning en temperatuur. De DVC serie van Deutronic is bestand tegen schokken, trillen, snelle temperatuurwisselingen, vocht en agressieve atmosfeer. Daarom zijn deze uitstekend inzetbaar om een stabiel boordnet te verzorgen voor dataterminals, verlichting en boordcomputers op heftrucks en zelfrijdende transportsystemen. Er zijn speciale versies om spanningsdippen op te vangen bij motorstart. 

INFORMATIE DEU71

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.