Led-accessoires

UV-C desinfecterende led modules

Fulham heeft de absolute noodzaak onderkent van desinfecteerde / steriliserende  UVC led modules en introduceert twee varianten.
Voor beide modules geldt dat ze UVC straling in 270-280nm en UVA in 395-405nm uitgeven. Een geïntrigeerde controller vangt de fluctuaties aan de ingangsspanning op, zodat deze geen invloed hebben op de UV output. Er kunnen meerdere modules parallel gekoppeld worden met de aansluitklemmen aan de uiteinden van de modules.
 
Kenmerken:

 • VUU24V005LP270C-8
  Geïntegreerde module met 9 leds in een aluminium extrusie met uitstekende thermische eigenschappen, afmetingen 203x32x7,4mm.
  UVC straling 45mW,  nominaal 4,5W.
 • VUU24V007LN270C-11
  Geïntegreerde module met 12 leds, als losse ledstrip met afmetingen 281×19,2×6,8mm.
  UVC straling 60mW, nominaal 7,4W.
  De module is compatibel met de Ledil IP67 295x42mm lenzen om de straling te focussen naar 14°, 30° of 60° afhankelijk van de toepassing.

Omdat UVC schadelijk is voor de menselijke huid en ogen is een beveiligingssysteem gangbaar. Fulham kan met de BT smartbridge in combinatie met een PIR sensor menselijke aanwezigheid herkennen en daarmee de led driver uitschakelen.

Met de UVC led modules van Fulham is het mogelijk om snel en eenvoudig een totaaloplossing te maken voor het desinfecteren van producten, met name die van hand tot hand gaan in de retail: sieraden, horloges, smartphones etc.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.