Power

Universele 30W leddriver, ook geschikt voor warm dimming

De L05031 uit de Lumo-serie van Fulham is een instelbare en dimbare leddriver van 30W. Ook voor “dim to warm” lichtbronnen, waarbij tijdens het dimmen de kleur warmer wordt, is deze Fulham driver geschikt. De L05031 is dimbaar met een 1-10V signaal of met een pulsschakelaar.

De driver heeft een bereik van 100 tot 1400mA en is instelbaar in stappen  van 20mA. Dat biedt de mogelijkheid om nauwkeurig de lichtsterkte in te stellen en aan te passen op andere leds of oudere armaturen. Nu kan een nieuwe generatie leds gemixt kan worden met oudere, die minder opbrengst hebben bij gelijke stroom. De uitgangsspanning loopt van 6 tot 42V, waarmee de meeste COB leds kunnen worden aangestuurd.   

Andere kwaliteitsaspecten zoals lage inschakelstroom, hoge powerfactor, hoge efficiency en een lage rimpelstroom zijn standaard bij deze “made in Europe” drivers van Fulham.  Dat wordt onderstreept met 5 jaar garantie. 

INFORMATIE FUL71

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.