UHF antenne die nooit een tag mist

Newave Sensor Solutions, waarvoor Elincom de Europese distributie verzorgt, heeft een innovatief UHF antenne-design gemaakt waarmee buitengewone lees-resultaten bereikt kunnen worden.Door de opbouw van de antennestructuur wordt een homogeen RF signaal verstuurd. Ten opzichte van standaard patch-antennes heeft de Newave Wave Antenne een langwerpig leesveld.De antennes zijn in een behuizing en als folie verkrijgbaar, de folie kan eenvoudig onder vloerbedekking of nagenoeg onzichtbaar achtermuur bekleding zoals behang verwerkt worden.Beide uitvoeringen zijn er in een hoogte van 100cm, 167cm en 220cm waarmee bijvoorbeeld een portaal gecreëerd kan worden die van vloer tot plafond leesbereik heeft. De antennes hebben een Ga in van 3, 4,5 en 5,5 dBi en een impedantie van 50 ohm. 

Door twee antennes naast elkaar te zetten met 1⁄2 golflengte verschil kan een volledig dekkend RF signaal worden bereikt. Dat resulteert in een antenne die geen RFID tag mist in zijn doelzone, maar geen tags leest buiten de zone. 

INFORMATIE NSS50

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.