Leddrivers

Twee fasen drivers voor efficiënt en stabiel licht

Inventronics kan nu ook twee fasen gevoede IP66/67-drivers leveren in kleinere vermogensklassen. Deze EMS-familie heeft een breed ingangsspanningsbereik van 249-528 Vac.
Het voeden met twee fasen is soms noodzakelijk omdat er een nulleider ontbreekt. Maar in andere gevallen kan het zinvol zijn omdat het de efficiëntie verhoogt. Hierdoor kan de koeling enige mate achterwege blijven en staat het daarmee een compactere bouw toe.

ESM-075SxxxDx, het nieuwste en tevens kleinste model in 75W, heeft evenals de grotere versies, programmeerbare opties met een output van 700-2100mA. Deze compacte drivers bieden geïsoleerde dimmogelijkheden zoals 1-10V, 10V PWM, (>75W ook DALI) en timers, evenals lumencompensatie voor gelijkmatige lichtkwaliteit.

Deze EMS-drivers hebben een overspanningsbeveiliging tot 10kV (CM), een levensduur tot 102.000 uur bij Tc=70°C en een efficiëntie tot 96%.

De ESM-familie omvat diverse programmeerbare modellen met vermogens variërend van 75W tot 1200W en is specifiek ontworpen voor veeleisende toepassingen, zoals high bays, kassen, tunnel- en straatverlichting.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.