Energie Energie

State of the art 48Vdc Li-Ion batterijen

Cleantron heeft de serie draagbare 48Vdc Li-Ion packs geoptimaliseerd. Met het nieuwe design is rekening gehouden met verhoogde elektrische isolatie, robuustheid en mechanische dichtheid. De draaghendel is nu geïntegreerd in de behuizing waarbij de connector beter beschermd wordt.

P4P

P4P basis module voor lichte elektrische voertuigen, ook geschikt voor uitwisselen van batterijen in plaats van lokaal opladen. Maximaal 16 packs parallel te schakelen. In drie capaciteiten beschikbaar 28Ah, 37Ah en 45Ah, met 35A continu- en 55A piekstroom.

P4X & P4X HV

Een geavanceerde uitvoering waarbij het als bouwblok van een veel groter systeem kan dienen.
Met dezelfde capaciteit als de P4P uitvoering kan er door een geoptimaliseerd thermisch design met  thermisch geleidende kunststoffen en thermische interface materialen hogere stromen bereikt worden van 40A / 50A continu en 75A / 120A piek.
De P4X HV is ingericht voor hogere spanningen, serieschakelingen tot 600V zijn mogelijk.

P4PX-A & P4X HV-A

Dezelfde packs maar dan voorzien van een uniek lichte en compacte waterkoeling met geïntegreerde koelwaterkanalen in de zijplaat. Nu kan er thermisch gecontroleerd veel meer vermogen geleverd worden van 40A / 50A continu en 130A / 195A piek en snelladen.

Cleantron’s Li-Ion packs staan bekend om hun veiligheid en lange levensduur. Ze zijn geschikt voor PLC / SIL2 met CAN bus communicatie. Per applicatie zijn er firmware aanpassingen mogelijk om meer vermogen te leveren of juist langere levensduur te waarborgen, dan wel aangepaste communicatie protocollen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.