Auto ID

Startonderbreker E-mobility

De IGNITE-SMART Reader van Idtronic is een slimme RFID-lezer lezer die kan werken als een slot voor E-Mobility-voertuigen, zoals elektrische scooters, last mile solutions, agrarische e-voertuigen of e-bikes. De geïntegreerde HF en NFC-lezer ondersteunt DESFire- en NFC-tags en -transponders. 

Na de montage kunnen de tags geprogrammeerd worden om te worden ingezet als RFID-sleutels. In de standaardmodus detecteert de lezer automatisch een geldig RFID-sleutel, wekt de ECU en stuurt het sleutelnummer naar de ECU. Het sleutelnummer is met een wachtwoord beveiligd en versleuteld in het DESFire-bestandssysteem. De unit communiceert over de CAN bus met SAE J1939 of CANopen interface. De IGNITE-SMART Reader is ontwikkeld voor gebruik in veeleisende omgeving buitenshuis met  IP64 beschermingsklasse. De unit heeft een gespecificeerde werktemperatuur van -10 tot +50°C. De IGNITE-SMART Reader is gecertificeerd volgens RoHS 2 en REACH.
Het systeem wordt geleverd met een software development kit voor Windows-systemen met meerdere programmeertalen: Binair opdrachtprotocol, VS2005 C++-bibliotheek. De SDK vereenvoudigt de integratie in bestaande systemen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.