Behuizingstechniek Behuizingstechniek

Speciaal design behuizingen

De keuze voor een klantspecifieke spuitgietbehuizing wordt vaak ingeven door productkosten, maar ook branding en functionaliteit kunnen doorslaggevend zijn. Soms komt dit allemaal bij elkaar in uitzonderlijke kunstprojecten. Metric-IMS ontwikkelt en produceert speciale design behuizingen die naast waterdicht en weersbestendig ook kunstzinnig zijn, zoals de door WERC collective ontwikkelde Tane.

Het zijn zogenaamde digitale organismen. In de basis, solar tuinverlichting maar dan als meerdere smart nodes, die draadloos met elkaar communiceren en die geluid en licht maken afhankelijk van de dag, tijd en het seizoen. Spectaculair om te zien en complex om te maken.

De industrialisatie van het product, het functionele design en de productie van de mal en behuizing is door Metric gedaan. Klantspecifieke kunststof behuizingen of delen, 2K spuitgieten of omspuiten van (metalen) onderdelen, behuizingen met geïntegreerde lenzen, samenbouw van behuizingen, alles is mogelijk door Metric-IMS.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.