Thermisch management LED

Serie modulaire stervormige LED koelprofielen

Seifert’s modulair opgebouwde geëxtrudeerde aluminium koelprofielen zijn op maat gemaakt voor optimale warmtebeheersing in LED-toepassingen. Het ontwerp maximaliseert het oppervlak voor warmteafvoer en biedt effectieve luchtcirculatie. Gemaakt van hoogwaardige thermische legering EN AW-6063 T5 garanderen deze profielen een efficiënte warmteverdeling, wat de prestaties verbetert en de levensduur van de LED’s verlengd.

Seifert Electronic biedt de koelprofielen in 11 varianten in diameter vanaf 25mm tot 160mm. De dikte van het profiel is afhankelijk van het gewenste koelvermogen. De aanpasbare opties voor grootte en montage zorgen voor veelzijdigheid in verschillende LED-configuraties.

De COB’s kunnen direct op de koelprofielen met massieve kern gemonteerd worden. De koelprofielen met holle kern zijn bedoeld voor power SMD modules waarbij de bedrading door het profiel naar achter gevoerd kan worden

De profielen kunnen standaard geleverd worden in aluminium, zwart geëloxeerd of zilverkleurig. Overige afwerkingen en kleuren zijn op aanvraag.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.