Power

Programmeerbare voeding van 12 tot 400Vdc

Programmeerbare voedingen vormen een essentieel onderdeel van uiteenlopende toepassingen, waaronder industriële laser- en halfgeleiderproductieapparatuur. Naast de mogelijkheid om de uitgangsspanning en -stroom te programmeren, is modulariteit en schaalbaarheid van groot belang.

Cotek introduceert de AD-1500, een robuuste programmeerbare voeding met een uitgangsspanning van 12VDC tot 400VDC en een vermogen van 1500W. Met een instelbaar bereik van 0% tot 105% voor zowel uitgangsspanning als -stroom, biedt de AD-1500 een grote flexibiliteit in toepassingen. Via CANBUS kunnen tot wel 8 units AD-1500 parallel worden geschakeld, wat resulteert in een krachtig power systeem van maar liefst 12kW.

De AD-1500 kan worden voorzien van verwisselbare interfacekaarten zoals A23, A24, C11 en ethernet, waarbij meerdere protocollen ondersteunt worden zoals PMBus, MODBUS, RS232/485 en I2C. Bovendien beschikt de AD-1500 over uitgebreide veiligheidsalarmen (OVP, OLP, OTP, UTP) en een intelligente grafische gebruikersinterface voor eenvoudige instelling en bewaking van parameters.

Met een garantie van 3 jaar bevestigt Cotek de kwaliteit en betrouwbaarheid van de AD-1500, waardoor het een ideale keuze is voor veeleisende industriële toepassingen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.