Auto ID

Outdoor NFC-, OCR- en Barcodescanner voor verhoogde veiligheid en toegang

De FM3281 Grouper biedt geavanceerde NFC-functionaliteit voor een snellere, gemakkelijkere en veiligere overdracht van gegevens, met name geschikt voor toegangscontrole. Dankzij het ontwerp wat schittering verminderend en de IP67-beschermingsgraad presteert de FM3281 uitstekend in outdoor toepassingen.

De FM3281 Grouper combineert barcode- en OCR-scanning met volledige NFC-functionaliteit. Met Newland’s zesde generatie technologie excelleert deze scanner in het lezen van barcodes en is perfect voor OCR-toepassingen zoals ID-kaarten. De geïntegreerde infrarood- en lichtsensoren zorgen voor snelle uitlezing, zelfs bij weinig omgevingslicht.

Met geavanceerde versleuteling en authenticatiefuncties draagt de FM3281 bij aan de veiligheid van de gegevens. De scanner wordt standaard geleverd met USB- of RS232-interface en is op verzoek ook verkrijgbaar met Wiegand- en RS485-interfaces, die vaker worden toegepast in industriële omgevingen.

Deze veelzijdige combinatie opent nieuwe mogelijkheden voor verschillende toepassingen, waaronder veilige toegangscontrole voor bedrijfsgebouwen, industriële sites en andere beveiligde locaties.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.