OpenVPX backplanes voor kritische applicaties

Elma Electronic heeft nu zes extra high-speed backplanes toegevoegd, die voldoen aan de The Open Group Sensor Open Systems Architecture (SOSA) Technical Standard 1.0 en die tevens de nieuwste optische glasvezel- en RF-connectiviteit bevatten. Met 2-, 4- en 6-slot opties bieden deze 3U OpenVPX backplanes alle ontwikkelingsopties om te voldoen aan de complexe eisen van high-performance robuuste militaire apperatuur. 

De nieuwe backplanes ondersteunen tot 100GBase-KR4 en PCIe gen 4 high-speed signalen. Eén van de 6-slot modellen is uitgerust met VITA 66.5 optische connectoren voor het Ethernet switchslot.

Deze backplanes passen binnen het internationaal gedragen Modular Open Systems Approach (MOSA)-standaardiseringsinitiatief, waardoor de nieuwste technologieen veel sneller en met minder kosten geimplementeerd kunnen worden in de doorgaans behouden maar dynamische markten als defensie en ruimtevaart.

Toepassingen zijn ondermeer sensorgebaseerde systemen, surveillance, radar en andere beamforming-toepassingen, maar ook doelopsporing en -weergave, navigatiecontrole, dreigingsdetectie en proces- en omgevingsbewaking.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.