Nieuwe zuinige veilige SD kaart familie voor IoT

Apacer beidt met de nieuwe SD en microSD CV110, een uitstekend presterende, uiterste veilige, zeer betrouwbare, zuinige en breed compatible SD kaart familie tot 256GB. De CV110 is compatible met SD versie 6.1 maar ondersteund ook versie 3.0 en zelfs 2.0.

De SD cards zijn opgebouwd met Toshiba industrial grade 64-layer TLC 3D BiCS3 NAND flash, die een imposante aantal Program / Erase cycles kent en inzetbaar is voor temperaturen tussen de -40 en 85°C.

Met het DataRAID algoritme wordt in geval van corrupte data, de oude gegevens vergeleken en eventueel opnieuw opgebouwd. Het Smart Read Refresh speelt een actieve rol tijdens intensieve leesapplicaties waarbij de data wordt verplaatst naar minder gebruikte blocks.

Met de aantocht van 5G en het volwassen worden van IoT producten kunnen de CV110 cards uitstekend ingezet worden voor de intensieve edge-computing technologie.

INFORMATIE APA98

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.