Behuizingstechniek

Nieuwe high speed SOSA backplanes

Nu de Open Group Sensor Open Standards Architecture, of het SOSA-initiatief, steeds verder wordt voltooid, heeft Elma twee 3U-backplanes toegevoegd aan haar groeiende productfamilie die is afgestemd op Snapshot 3 van de SOSA Technical Standard. Deze de 6-slots en 8-slots backplanes vormen de basis voor complexe, snelle signaalverwerkingssystemen en zijn verkrijgbaar met of zonder VITA 67.3-connectoren voor timing en RF-connectiviteit.

De backplanes bevatten de nieuwste typologieën en connectoren voor nauwkeurige netwerktiming en slotprofielen voor SBC’s, switches, radiale klokken en eigen uitbreidingen. Alle datapaden ondersteunen high-speed signalen met 25Gb througput.

System designers kunnen bij gebruik van deze nieuwe backplanes, mission critical systemen ontwikkelen die zijn afgestemd op SOSA. Daarmee hebben ze lagere designkosten en snelle technologie-adaptie. Deze backplanes vinden vooral hun weg in systemen voor defensie zoals  radarsystemen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.