Nieuw VPX 3U 12 slots SOSA backplane

Elma Electronic heeft een nieuw 3U 12-slots backplane uitgebracht dat aansluit bij The Open Group Sensor Open Systems Architecture (SOSA) Technical Standard 1.0. Het backplane ondersteunt de nieuwste open-standaardvereisten van ondermeer het Amerikaanse leger.

Het nieuwe 3U OpenVPX-backplane biedt een mix van plug-in card (PIC)-slots die complexe, snelle signaalverwerking en systeemontwikkeling mogelijk maken.
Het beschikt over twee switch-slots, een PNT-timingslot, negen payload-slots en twee VITA 62 PSU-slots. De AUX CLK-, REF CLK- en GPIO-signalen ook naar headers worden gerouteerd om extern te kunnen benaderen.

Het ondersteunt tot 100 Gigabit Ethernet en is voorzien van de nieuwste high-speed RF en optische connectoren (VITA 67.3 & VITA 66.4).

Dit nieuwe backplane legt de basis voor systeemontwikkeling van hoogwaardige mission critical C5ISR- en EW-systemen en maak complexe, snelle signaalverwerking mogelijk.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.