PCB componenten

Nauwkeurige 3D sensorspoelen voor VR en AI

Premo is een toonaangevende fabrikant van magnetics en onder meer 3D precisie spoelen. Deze spoelen maken een low cost elektromagnetisch tracking systeem mogelijk wat gebruikt wordt in VR en AI applicaties.

Elektromagnetische bewegingsvolgsystemen werken met behulp van een laagfrequente magnetische veldgenerator, de 3D-emitter en één of meerdere 3D-sensoren. Zender- en ontvanger hebben speciale 3D-magneetspoelen waarvan het magnetische veld exact in het midden van de 3 windingen moet liggen. Deze 3D spoelen  generen en ontvangen magnetische veldsignalen waarbij nauwkeurig en snel de 6 graden van vrijheid gedetecteerd kunnen worden. Dat houdt in zowel translaties, dus XYZ positie als de rotatie, dus roll, pitch en yaw.

Premo is marktleider voor deze componenten en heeft een uitgebreid aanbod in standaard spoelen. Zowel extreem klein, passend voor het volgen van vingertoppen of instrumenten tijdens een operatie, maar ook grotere uitvoeringen om nauwkeurigheid en afstand te optimaliseren.

Deze magnetische tracking systemen worden toegepast onder andere in VR brillen, industriële robots, medische operatierobots, bewegingswetenschappen, mens-machine interface en drones.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.