Powerleds

Ledstrip modules zonder extra koeling

De VMU-serie ledstrips van Fulham zijn extreem vlakke en efficiënte ledstrips met een geëxtrudeerd aluminium profiel als basis. Dit staat garant voor een optimaal thermisch beheer, extra maatregelen voor koeling zijn niet nodig. Er zijn een zestal lengte varianten beschikbaar van 14 t/m 147cm.

De toegepaste SMD leds hebben een uitermate hoog rendement tot zelfs boven de 200 lm/W. De typical lumen output voor een 14cm ledstrip van 4000K Ra80 is ruim 1500 lumen. De langste variant van 147cm heeft zelfs 14.699 lumen bij 1400mA.

De levensduur bij 105ºC bedraagt L70% > 60.000 uur en L90% =40.000 uur.

Deze 3 SDCM (Standard Deviation Color Matching) module is verkrijgbaar in verschillende kleuren en klantspecifieke uitvoeringen zijn mogelijk bij bepaalde volumes. Optioneel is een diffuse lens beschikbaar die er eenvoudig op geklikt kan worden. De twee afdekkapje voor beide zijkanten maken het tot een compleet geheel.

Toepassingen zijn lineaire verlichting, maar ook worden deze toegepast in industriële machines, als slagboomverlichting en voor vision toepassingen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.