Power

Led driver met IoT management voor Smart City verlichting

Fulham introduceert nieuwe outdoor LED-drivers met talrijke functies, inclusief geïntegreerd IoT-beheer voor Smart Cityverlichting. De geavanceerde Fulham Workhorse Extreme LED-drivers T1R1UNV zijn compatibel met draadloos dimmen via DALI en 0-10V. Dit is flikkervrij tot 1% vermogen. Tevens bieden deze ook een bijzonder breed programmeerbaar stroombereik zodat er maar één type driver op voorraad hoeft te zijn voor een scala aan armaturen. De T1R1UNV is verkrijgbaar in vier varianten van 40W 10-57Vdc tot 200W 80-280Vdc uitvoeringen. 

Een voordeel voor fabrikanten van outdoor armaturen is het geïntegreerd draadloos beheer en web-gebaseerde bediening met real-time driver / led health monitoring. Hierbij werkt Fulham samen met Tvilight om een compleet  geïntegreerde driver te bieden met draadloos IoT-management en -besturing aan boord. Fulham’s Workhorse Extreme LED-drivers kunnen worden geïntegreerd met SkyLite, het intelligente draadloze lichtregelsysteem van Tvilight en andere op Zigbee gebaseerde systemen. Dit faciliteert eenvoudig het via de cloud beheren van verlichting voor onder meer stadsbeheer, nutsbedrijven, facilitaire bedrijven voor luchthavens, spoorwegen en industrieterreinen. 

INFORMATIE FUL78

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.