Power

Innovatieve Flyback-transformatoren in EV oplaadinfrastructuur

Binnen de elektrische mobiliteitssector is een opmerkelijke technische vooruitgang zichtbaar in stroomomzetting, met de Flyback-transformatoren als opvallende spelers. Deze transformatoren bieden kosteneffectieve, hoog-efficiënte vermogensschakelingen voor vermogens variërend van enkele tot tientallen watts. Premo’s nieuwe FLYT-004 en FLYT-005 transformatoren zijn speciaal afgestemd op on-board opladers elektrische voertuigen. Met aanpasbare schakelfrequenties tussen 50 kHz en 300 kHz en tot 85% inschakelduur, bieden ze adaptieve efficiëntie en een grote vermogensdichtheid.

Het compacte design onderscheidt zich door het geïsoleerde ontwerp, bestand tegen hoge spanningspieken en voldoet aan versterkte veiligheidsnormen met isolatieniveaus tot 3 kV. Deze FLYT-004 en FLYT-005, met inductanties van 17,5 µH en 15 µH en leveren maximaal 10 watt vermogen.

De Flyback-transformatoren spelen een essentiële rol in het vermogensbeheer van Onboard Chargers (OBC’s) in elektrische voertuigen. Premo heeft hiervoor een volledig gerobotiseerde productie om zowel de groeiende vraag als de hoogste kwaliteitseisen te halen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.