Thermisch management

Industriële dakkoeling: maximaal koelvermogen bij minimale ruimtebeslag

De Slimline Pro Top koelunits van Seifert Systems zijn speciaal ontworpen voor dakmontage op schakelkasten en bieden maximale koelprestaties met minimale ruimtevereisten.

Dankzij hun filterloze werking zijn de Slimline airco’s volledig onderhoudsvrij, wat zorgt voor een hoge mate van zekerheid voor de elektronische apparatuur in de schakelkast. Dit draagt bij aan een optimale werking van machines en installaties, evenals een langere levensduur van de elektrische en elektronische componenten.

Met koelcapaciteiten variërend van 650W tot 4.0kW, kunnen de Slimline Pro Top units een breed scala aan industriële koelingstoepassingen aan. Ze hebben een IP54-classificatie en zijn standaard uitgerust met geïntegreerde elektrische condensaatverdamping. De innovatieve microkanaaltechnologie in de condensor vermindert de benodigde hoeveelheid koelmiddel met wel 50%.

De Slimline Pro Top koelunits zijn energie-efficiënt en milieuvriendelijk, en vormen een ideale oplossing voor cabinet-koeling wanneer er geen ruimte is aan de zijkanten of op de deuren van de kast.

Kenmerken:

  • Dakmontage: speciaal ontworpen voor montage op het dak van schakelkasten
  • Onderhoudsvrij: filterloze werking garandeert hoge betrouwbaarheid en minimale onderhoudskosten
  • Brede koelingscapaciteit: beschikbaar met capaciteiten van 650W tot 4.0kW, geschikt voor diverse industriële toepassingen
  • IP54 Classificatie en voorzien van geïntegreerde elektrische condensaatverdamping voor extra betrouwbaarheid
  • Milieuvriendelijk: minder koelmiddel nodig dankzij microkanaaltechnologie, wat leidt tot een lagere milieu-impact

Seifert Systems biedt een uitgebreide reeks industriële airconditioners, warmtewisselaars, chillers en peltierkoelers, ook beschikbaar in RVS-uitvoeringen. Deze producten voldoen aan de koelbehoeften voor diverse toepassingen, van vervuilde omgevingen tot nauwkeurige temperatuurregeling in de halfgeleiderproductie.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.