Energie

Hybride capacitor vervangt batterijen

Vinatech’s VPC hybride supercondensator speelt een cruciale rol in de One-Solar Remote Control van Samsung, waarbij een gevoelige zonnecel wordt gebruikt om de VPC hybride supercaps van Vinatech bijzonder efficiënt op te laden. Dit elimineert de noodzaak voor oplaadbare of verwisselbare batterijen, waardoor bijgedragen wordt aan een duurzamere samenleving.

Met een geoptimaliseerd ontwerp bieden de hybride supercaps van VPC meer dan 10 keer de energiedichtheid van standaard supercaps, terwijl ze tegelijkertijd uitblinken in snelle laad- en ontlaadprestaties, een lange levensduur van meer dan 20.000 cycli (bij 100% DoD), en een breed werktemperatuurbereik van -25 tot +85°C. Bovendien bieden de VPC’s een veilige werking, zelfs bij kortsluiting of overstroom.

Met een werkspanning van 2,5 tot 3,8V, in lijn met moderne elektronische apparaten, voldoen de VPC hybride supercaps van Vinatech aan de strenge eisen van hedendaagse toepassingen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.