EMC, RFI Thermal management

EMI afschermende ventilatieroosters

Parker Chomerics biedt verscheiden types ventilatieroosters voor optimale luchtdoorstroom in combinatie met afscherming tegen EMI:
De Cho-Cell-roosters bieden een geringe luchtweerstand in combinatie met een hoge mate van afscherming door het grote open gebied van de honingraat en de combinatie van de celgrootte-verhouding en platering van de honingraat.

De Omni Cell-roosters zijn geconstrueerd uit twee lagen honingraat die orthogonaal op elkaar zijn geplaatst om polarisatie-effecten te elimineren. De constructie is gechromateerd. Het biedt een kostengunstig alternatief voor de Cho-Cell-constructie omdat het niet geplateerd is. Het resulteert wel in een dieper rooster, wat ten gunste is van de afscherming maar ook een iets hogere luchtweerstand veroorzaakt.

De VIP-roosters worden gebruikt voor systemen met een lage luchtsnelheid en bieden EMI afscherming in combinatie met een hoger niveau van stofbescherming aan de luchtinlaatzijde. Deze kunnen namelijk worden gebruikt met een niet vloeibare oliecoating die eenvoudig te reinigen is.

Een combinatie van foam-filters en roosters is ook mogelijk om de luchtfiltratie verder te verbeteren. De ventilatieroosters van Parker Chomerics zijn door en door getest en hebben zich bewezen in de lucht- en ruimtevaart en veeleisende industriële- en militaire systemen.

INFORMATIE CHO93

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.