EMC, RFI

EMC en mechanische afdichtingen

De prestaties van elektrisch geleidende elastomeren van Parker Chomerics hebben zich bewezen over lange tijd in veeleisende toepassingen. Deze zijn, eventueel met behulp van onze design guide, eenvoudig in een ontwerp te brengen. Ze vormen zo een kosten effectieve oplossing voor EMI afscherming en mechanische bescherming.Er zijn diverse vormen, afmetingen en basismaterialen, bijvoorbeeld: 

  • CHO-SEAL 1285

Een elektrisch geleidend silicone elastomeer voor algemeen gebruik als EMC afschermingmet een goede mechanische bescherming tegen stof en vocht in de omgeving

  • CHO-SEAL 1287

Op basis van fluorosilicone zorgt tevens voor verbeterde mechanische afscherming en is resistent tegen bijvoorbeeld kerosine

  • CHO-SEAL 1298

Is zeer corrosie resistent in zout/mist blootstelling. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden en kenmerken: elektrisch geleidende elastomeren met vernikkelde grafietdeeltjes zijn enigszins goedkoper dan de materialen welke zilver bevatten. Chomerics biedt ook specifieke EMC elastomeren voor automotive, medische en militaire MIL-DTL-83528 toepassingen.

 INFORMATIE CHO90

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.