EEMC neemt HF Technology over

EEMC, de EMC specialist van de Elincom Group, neemt per 1 november 2022 HF Technology over.

EEMC en HF Technology zijn beiden gespecialiseerde technische distributeurs van EMC oplossingen binnen het elektronicadomein. De activiteiten van HF Technology worden per direct samengebracht bij EEMC, onderdeel van de Elincom Group in Capelle aan den IJssel. De handelsnaam HF Technology blijft gehandhaafd.

Danny Langbroek, algemeen directeur Elincom Group stelt dat “we kennen HF Technology via de EMC ESD vereniging en onze brancheorganisatie FHI, dat voelt al vertrouwd. Het belang van EMC shielding wordt steeds belangrijker voor machine- en apparatenbouwers en dat is nu samengebracht in onze groep”.

Volgens Hans Zijlstra, commercieel directeur Elincom Group: “de producten van HF Technology en EEMC zijn deels overlappend, maar toch is er duidelijk een verdeling in product-marktcombinaties te herkennen. Samen verwachten we de markt nog completer te kunnen voorzien door onze gebundelde kennis en oplossingen”.

“De cirkel is weer rond” verteld Sem Gorter “mijn technische carrière ben ik begonnen bij EEMC en heb daar 11 jaar gewerkt. Ik ken zowel Elincom als EEMC al lange tijd als kennishuis in hun vakgebied. Ik ben blij dat HF Technology daar nu terecht komt en ben er zeker van dat de klanten en leveranciers uitstekend bediend blijven”.

Sem Gorter, inmiddels bijna 30 jaar oprichter / eigenaar van HF Technology, blijft tot 1 april 2023 nauw betrokken, om zo een probleemloze overgang te waarborgen.

De Elincom Group bestaat nu uit:
Elincom Electronics www.elincom.nl
EEMC www.eemc.nl
HF Technology www.hftechnology.nl
Metric-IMS www.metric-ims.nl

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.