Powerleds

De oplossing voor een gelijkmatig lichtbeeld

De perfecte LED-verlichting vereist controle over lichtbundels en kleuruniformiteit. Dit is waar secundaire optica zoals lenzen en reflectoren cruciaal worden. Het Saturnusring-effect, een gele rand rond de lichtbundel, kan echter een uitdaging vormen, vooral bij toepassing van kleine openingshoeken in combinatie met een lens. Kleurverschuiving kan ervoor zorgen dat het licht verschillende paden volgt, met zichtbare variaties in kleurintensiteit en kleurtemperatuur als gevolg

Citizen heeft dit aangepakt met de Falcon COB. Door de unieke structuur weet deze de ongelijke lichtverdeling en de ongewenste gele ring aan de randen van de lichtbundel te elimineren en biedt een consistente chromaticiteit, zelfs zonder speciale lenzen.

Citizen biedt 30 uitvoeringen aan in drie modellen:

  • 13,5×13,5mm
  • 19,0×19,0mm
  • 28,0×28,0mm

Deze zijn verkrijgbaar in 2700, 3000 en 4000K met verschillende LES diameters van 4,2mm, 6,0mm, 8,5mm, 11mm en 13mm. De beschikbare kleurweergave is minimaal Ra90 of typical Ra97.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.