DC Solid State voor PCB montage

Celduc relais biedt drie types solid-state relais voor DC-toepassingen in PCB montage. Deze zijn vormfactor gelijk aan veel elektromechanische relais.

  • Het slanke SLD single in line relais kan 0-32Vdc 4A of 0-60Vdc 2,5A schakelen en wordt aangestuurd met 18-32Vdc.

  • Het STD is een lager, double in line relais in 0-30Vdc 2,5A en 5A in twee aanstuurspanningen 12-30Vac/dc of 12-30Vdc.

  • Het SPD relais is hoger dan de STD en kan 0-30Vdc 5A schakelen. Deze is ook verkrijgbaar in twee aanstuurspanningen 12-30Vac/dc en 12-30Vdc.

Een groot voordeel is de extreem lange levensduur, omdat er geen mechanisch bewegende delen in het relais zijn. Daarbij zijn ze uitwisselbaar met een groot aantal gangbare elektromechanische relais.

Deze solid state relais worden veel gebruikt voor frequent schakelende belastingen zoals DC voedingen, batterijen, verwarmingselementen, elektromagneten en DC motoren maar ook in testapparatuur die duurtesten uitvoeren.

De Celduc solid state relais zijn opgebouwd met een ingangscircuit, een schakelcircuit en een uitgangscircuit, wat de relais een hoge immuniteit geeft. Ze zijn bestand tegen hoge inschakelstromen en piekspanningen.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.