Power

DC/DC converter voor hybride en elektrische voertuigen

De DVCx3-serie van Deutronic is de nieuwste generatie DC/DC-omvormers voor lagere spanningen in elektrische voertuigen. Maar deze is ook uitermate geschikt voor toepassing in combinatie met brandstofcellen. Kenmerkend zijn de hoge vermogensdichtheid en de vlakke bouwvorm.

Deutronic biedt 4 vermogensklassen van 150W tot 1680W nominaal en deze hebben, afhankelijk van de uitvoering, een ingangsspanning van 24Vdc tot 80Vdc. De uitgangsspanning is een gereguleerde 12Vdc of 24Vdc.
De zwaarste types, de DVC853 (966W) en DVC1903 (1680W), hebben een boost-functionaliteit waarbij maximaal 4 seconden meer dan het dubbele van het maximale vermogen geleverd kan worden. Deze zijn optioneel ook uitgerust met een CAN/ RS232-interface via het standaard en het J1939-protocol.

Deutronic kan ook klant specifieke oplossingen bieden, met andere ingangs-/uitgangsspanningen of met aangepaste connectoren of kabels.

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.