Leddrivers Leddrivers

DALI dimbare noodunit led driver

De Fulham HotSpot led driver met een geïntegreerde noodunit en lithium batterij is er nu ook in een DALI dimbare 45W versie als aanvulling op de bestaande 1-10V dimbare versies in 45W en 75W.

Elk led-armatuur dat op deze driver is aangesloten, wordt eenvoudigweg een noodverlichtingsarmatuur. De geïntegreerde back-up voeding zorgt er voor dat bij spanningsuitval de lichtbron toch blijft branden.  
Deze drivers hebben een geïntegreerde een maandelijkse en jaarlijkse zelftest-functie die de status weergeeft met een led. Een eenvoudige visuele inspectie volstaat om dit op te merken, terwijl met de DALI versie dit ook op remote kan worden uitgelezen.
De Dali versie kan met een Smartlink add-on, geïntegreerd worden in een Bluetooth 5.0 mesh netwerk.

De HotSpot led driver is voor noodbedrijf programmeerbaar in zes dimstanden van 1W tot 6W, wat overeenkomt met 540 minuten tot 90 minuten brandtijd.
Voor standaardbedrijf kan de driver in stappen van 1mA geprogrammeerd worden; de 45W versie van 250-1400mA en de 70W van 350-2400mA.

De met Lithium ijzerfosfaat batterijen opgebouwde noodunit krijgt 5 jaar garantie op zowel de driver als de accu’s!

Extra informatie

Interesse of meer informatie?

Heeft u vragen of interesse in dit product? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u vragen over onze producten of zoekt u een specifiek product?

Neem gerust contact op onze medewerkers staan voor u klaar.